Avresan

stack till Addnature i Frihamnen i förmiddags för att samåka med Calle på Addnature till Arlanda för att krama om min Jämtlänska kompis Anders Stävhag och önska han lycka till på sin Everestexpedition. Han ska liksom jag klättra Everest Nordsida. Samma som jag klättrade 2010 men inte nådde hela vägen på grund av sjukdom och höga vindhastigheter. Anders såg skitstark ut på Arlanda och jag hoppas att han får tur med väder och vind på berget. Att han får ha hälsan i behåll under hela expeditionen och får komma hem med att ha fått stå på toppen av världens tak!


Anders ser fundersam ut, men att han är taggad kan vem som helst se.

Calle och jag följe honom till security check sedan fick vi säga lycka till och på återseende!

För övrigt har jag haft fullt upp med möten och annat. Det känns bra och att det går framåt! Kanske inte så fort men sakta och säkert i alla fall.

Kvällen gav tillfälle för en hundpromenad med Anders och hans hund Norma. Vi knatade 8 kilometer och hundarna fick leka ute på Albyisen.

Nu blir det att kasta sig bingen för att vara utvilad för morgondagens prövningar 😉
/Pierre

Kommentera