Oflyt å stress, men det går ändå…

Att gilla läget är en klyscha som passar in på min dag. Men jag väljer att säga att man får ta det som det är och inte som det borde vara!

I morse var jag trött och drog mig till klockan 8 i sängen till oljudet av barnens fixande med frukost, TV, duschande och av ljudet från hårtorken. Ja det var lite tjafs också. Men med fokus på att koppla av kunde jag ändå vila kvar i sängen till klockan 8. När sista personen lämnat huset njöt jag till ljudet av “tystnad” som lade sig i hela huset när siste personen slog igen ytterdörren för att gå till skolan.

Klädde på mig mysbrallor och t-shirt och gick mot ytterdörren då förstod Tyson vad som var på G. Vi tog en morgonprommis sedan blev det frukost. Tyckte jag hade gott om tid då jag skulle på möte på Bosön klockan 11 angående ett föredrag. Min plan var att hinna till mitt kontor före mötet och lasta in all rekvisita inför dagens föredrag hos Kvarters Akuten som var bokat till eftermiddagen.

När jag kom till bilen hade jag inte många droppar i bensintanken utan bilen gick bara ett par hundra meter sedan fick jag soppatorsk. Det visade sig att bilen blivit slangad på all soppa. Det är andra gången på kort tid och nu är det verkligen dags att köpa ett låsbart tanklock. Fick skjuts av en kompis till OK där jag fick köpa en dunk plus bensin. Väl hemma så hade tiden rasslat iväg och det blev lite brådis. Skippade att åka till kontoret. Full fart mot Bosön på Lidingö med ett tankstopp på vägen dit.

Kom en kvart sent så det var ingen fara. Lokalen och mötet var mycket bra. Åt lunch sedan var det bara att gasa ut till Tyresö och till mitt kontor för att lasta bilen med all rekvisita till föredraget. Han byta ett par ord med en Slipskungen sedan bar det av in till Stockholm city för dagens föredrag.

Fixade i ordning för föredraget sedan fick jag faktiskt tid över för en kort prommis på stan innan det var “showtime!” Njöt en stund av det fina vädret på stockholm citys gator med min kamera.

Efter föredraget och återlastning av prylarna var det dags att dra sig ut till Tyresö. Åkte först till mitt kontor och lastade ur prylarna sedan hem för en sen middag med familjen. Ställde in spinningpasset för att jag inte kunde hinna dit på spinningtiden som var planerad och bokad. Utan det fick bli en hundprommis istället att sila tankar och validera föredraget. Känner mig nöjd och trött och får ta igen träningspasset en annan dag. Ingen fara på taket! I skrivande stund funderar jag bara på om jag har någon besin kvar i bilen i morgon när jag ska till Bosön. Jag har inget låsbart tanklock ännu och saknas det soppa i morgon också måste tjuven bo i området. Ja, då kommer jag att gillra en fälla, he he 😉

Ha det gott!

0 Replies to “Oflyt å stress, men det går ändå…”

  1. Saknade dig på spinncykeln 🙂 Men om två veckor hoppas jag vi ses 🙂
    Hoppas du har köt ett låsbart tanklock nu….

Kommentera