Bosön & Logica bootcamp

Dagen började som de flesta vardagar med att väcka barnen och se till att dom kommer till skolan. Min ritual går till så att jag går upp och väcker alla barnen så gott det går, he he… Sedan går jag på en kortare runda med hunden sedan gör jag om samma procedur med väckningen till hela styrkan är på benen. Idag var det som igår, svårt att få upp dom och jag fattar inte varför dom är så jäkla trötta.

Jag tidigarelade min hundprommis med min kompis Tommy. Vi stack ut på en kortare runda redan klockan 9. Vädret var grymt fint och vi höll bra tempo och fastnade ute på kärret vid fågeltornet.


Vi knatade först ner till Nyfors för att sedan dra vidare uppåt Rundemars hästgård.


På bilden har vi kommit till kärret vid fågeltornet. På bilden ser man Tommy och hundarna i bakgrunden. Vi tog en sväng över och runt hela isen.


Färska spår av trana i snön på isen. Vi hörde även ett jäkla liv en bit bort bakom en gran.


Vi såg några tranor som flög iväg. Jag han med att fota denna innan han också flög iväg. Det var lite knepigt motljus, men det syns i alla fall vad det är.


Enzo & Tyson älskar att busa och tokspringa på dom stora ytorna.


Tommy njuter av solen ute på kärret.


Snart kommer det här kärret att se helt annorlunda ut. En eller två veckor till så har det nog förändrats mycket från idag.


Tommy kollar läget.


Hm, ser ut som icebug storlek 44, he he… Kanske mina 😉


Kärret söderifrån.


Tyson i högform.


Fågeltornet.


På vägen till Krusboda genom skogen möter vi kompisen Per Jerberyd och hans son Rasmus som är nästa generation klättrare och bergsbestigare.


Rasmus med rygga och stavar redo för äventyr med pappa Per.


Per Jerberyd. Kolla in hans hemsida www.jerberyd.se länk finns under mina äventyrskompisar.


Svanar i gammelströmmen. Snart hemma.


En pimpelfiskare njuter av vårsolen på iskanten till gammelströmmen.

Prommisen höll visserligen högt tempo men vi körde på lite för långt och väl hemma blev det stressigt då jag skulle hinna med en del saker innan jag skulle fara till Bosön för att hålla ett föredrag.

Men jag var nöjd trots tidsbristen då jag läste av GPSen i mobilen. Vi hade averkat 10 kilometer och hade lust att knata vidare ut i nationalparken, men det lär bli fler dagar framöver.

Duschade och klädde om. Åkte först till kontoret för att lasta min rekvisita för föredraget och satte sedan kurs mot Bosön ute på Lidingö. Väl där mottogs jag av Ann, Petra & Monica från Logica.


På bilden: Ann, Monica & Petra på Bosön.

Såg en del kändisar i matsalen så som Malin Ewerlöf och fotbollslandslaget med flera. Pirrigt värre att komma där med en skyltdocka under armen i full Everestutstyrsel 🙂

Det pirrade en del i magen att få vara ett spännade inslag i Logicas konferens som gick under temat bootcamp. Jag körde mitt föredrag som har rubriken “Drömmen om Everest” där jag pratar om hur man sätter mål och jobbar med projektmodel med delmål för att nå hela vägen. Motivation, träning och att jobba med att höja sin lägsta niva och en hel del annat.


En bild på en del av publiken. Jag tyckte det kändes bra och fick en trevlig frågestund efteråt.

Det har varit en lång skön dag som nu är lagd till handlingarna.

Jag har precis varit inne på kompisen Anders Stävhags blogg och läst om hans bravader i Kathmandu och kan bara le brett och stort. Allt verkar vara lika rörigt som när jag var där om inte värre i år. Men det är helt underbart, ha ha. Klicka på länken Anders Stävhag under äventyrskompisar och följa hans Everestexpedition via Nordsidan. Jag håller tummarna för honom, Robin Trygg och Annelie Pompe och alla andra som klättrar Everest i år och hoppas att det blir en bra sässong!

Fridens!

0 Replies to “Bosön & Logica bootcamp”

 1. Jättefina bilder Pierre!! Flera tagna i rätt ögonblick…..
  Kul att det är så många ute på promenader när just du är det.
  Skönt för hundar att få springa av sig och busa.
  Där jag bor finns det många hundar, du vet det nya…ensamma “utstötta”, missbrukare ska ha hund.
  Tyvärr får de flesta av dessa hundar en “promenad” runt kvarteret….

  Ser fram emot att få följa vårens ankomst med dina bilder
  Lena

 2. Tack Lena! 🙂 Kul att du gillar bilderna. Det är synd om hundar som inte får komma ut på något kul. En del bär sina småhundar i väskor, huva! 😉 Ha det gott!

 3. Ha! Ha! Pierre!
  Jag TÄNKTE på det men skrev det aldrig….
  Min mamma hade en yorkshereterrier (stavas det så??) Han hette Bamse (av alla namn!)
  När de var ute på promenad fick han ligga i en korg!! “han orkar inte gå så långt!!”
  Det rörde sig om c:a 2 km!! Tex en bingopromenad. Perfekt för hundar eg för då får de ju stanna vid varje stolpe..hi..hi..
  Jag är förvånad att din Tyson är sååå full av energi! Hur gammal är han?
  Lena

  1. Hej Lena, Tyson blir nio månader den 14:e April. Hundar oavsett storlek gillar att röra på sig. Småhundar är behändiga att äga om man inte vill ut och gå mycket och långt för dom är glada och nöjda även om dom inte får vara ute hela dagarna.

   Tyson har blivit bortskämd med mina prommisar och han buffar på mig när det är dags. Man ser hur han trivs med att få springa omkring med sin kompis Enzo i skog och mark. Mycket bus!
   Ha det gott!

Kommentera