Fotskada do nada

Vrickat foten men går ändå, ha ha 🙂 Knäckte till fotleden en aning idag under skogspromenaden. Klantigt! Det värker lite när man knatar på tassen så det blir väl bli lite soft i morgon.

Ser fram emot veckan som kommer med några spännade möten inbokade. Har en hel del att stå i. Hoppas på toppresultat framåt helgen. Då fyller även tvillingtjejerna år och en del annat spännade finns på agendan.

Idag har jag hjälpt en grannkompis med att sätta upp nytt tak i en av hans döttrars rum. Eller man kanske ska säga att han hjälpe mig att sätta upp tak i en av hans döttrars rum, he he. En perfekt dag för inomfixande. Det har regnat ömsom varit grått och ingen sol men en del plusgrader. Regnet fick fart på snösmältningen. Vilket är skönt.


Isen har smällt mycket efter bron över gammelströmmen till Flatensjön där den här flotten ligger.


Riktigt grått med lite dimma över gammelströmmen och bron.


Inte mycket snö kvar på den här stigen, men halt bitvis.


Bäverjobb.

Jag har även hunnit med att läsa min polare Anders Stävhags blogg (länk finns i högerkolumnen under Äventyrskompisar) om sitt äventyr på väg till sin Mount Everestexpedition. Idag läste jag om hans första blick och intryck över Himalaya där han kunde se Mount Everest på håll och även om hans besök hemma hos Chhiring. Ja, man kan inte låta bli att avundas Anders en gnutta;-) Bara att njuta och le när man läser hans blogg och jag ser fram emot att läsa om hans dagliga vedermödor i Himalaya och om hans stundande expedition. Hoppas att han får bli förste Jämte att stå på toppen av världens högsta berg någon gång i Maj.

Ha det gott alla vänner!

Kommentera