Vår & webbdesign

En lång dag till handlingarna. Har haft tokflyt i tre dagar på raken! Undrar om det finns möjlighet till fyra dagar? Svaret finns i framtiden! 🙂

Föredragen rullar på. Har ströbokningar fram till November. Fick två bokningar igår och en idag vilket glädjer mig mycket. Flera företag har visat intresse för att anställa mig och idag hade jag ett bra möte om mina nya hemsidor www.2everest.com och www.toppresultat.com. Blir kul att se hur coola hemsidorna blir och jag hoppas att få dom lanserade i April.

Träningen går bra och Tyson mår toppen av vårluften. Han gillar dock inte att alla pinnar och barr fastnar i pälsen hela tiden. Snart ska han få gå till frissan och bli vårfin 😉

Har tappat sex kilo sedan nyår vilket känns schizebra! Idag har Tyson fått gå två riktiga prommisar med mig och två lite kortare prommisar. Totalt fyra prommisar varav två runt Flatensjön och omnejd. Totalt blev det 12 kilometer runt sjöarna. Här ifrån soffan med min bärbara dator kan jag samtidigt se Tyson i sin binge hoprullad sovandes och ibland även höra hur han snackar i sömnen. Det blir många intryck nu på våren och även att vara ute i skogen i skymmningen. Vi såg till exempel flera rådjur ikväll vilket han tyckte var skithäftigt. Klart grabben är lite trött.


Slussen är öppen och vattnet sprutar ner genom Nyfors och ut i Albysjön.


Gamla pluppar på träden i Tyresta Nationalpark.


Tommy Hillers rygg syns i bilden.


Fem på picnic. Gänget knatar från Gudö varje onsdag till Uppsätra ruin för att fika året runt. Uppsätras första inneboende var krutdrängen som flyttade in 1647. Gården var bebodd fram till mitten av 1950 talet sedan brann gården ner. Stenmurarna av grunden är kvar. Dom sitter på grunden.


Gammelströmmen har tinat ur vinterdvalan. Tonåringarna brukar bada här jag står.


Anders Körling leker tittut? Glad som vanligt i alla fall. Bild från kvällsrundan.


Icebug är att föredra en stund till. Finns att köpa på www.addnature.com


Inifrån skogen ut mot Flatensjön.


Jag knatar brevid forsen i Nyfors.

Det var dagen i sin korthet! Simma lungt!

Kommentera