Jobb & föredrag

Har precis summerat dagen som varit lång. Dagen började i gryningen med hundprommis och väckning av barnen. Morgonen var stilla och varm under hundprommisen. Luften smakar och luktar verkligen vår nu och all snö är i stort sett borta. Isen ligger kvar men miskar för varje timme. Man kan höra isen råma och knaka. Det finns långa sprickor i isen så det är bara en tidsfråga till den bryts sönder och driver omkring som isflak i några dagar innan den är helt borta. I Nyfors är det ett jäkla drag i forsen och det är riktigt skönt att stå där och fundera, lyssna och se på livet ur ett annat perspektiv.

Har varit på jobbintervju i morse och det kändes toppen, så nu får jag ge mig till tåls i några dagar innan jag får svar. Jag har klurat och jobbat vidare idag med bilder till min portfolio. Stack ut på en längre hundprommis på eftermiddagen och hängde på mig systemkameran. Dock hade jag glömt att sätta i minneskort. Turligt nog hade jag i alla fall en liten pocket digitalkamera med mig också och i den rackarn var batteriet slut efter en bild. Ingen vidare fotorunda med andra ord. Jag fick njuta desto mer av stormvindarna som drog fram genom trädkronorna samt svepte över sjön. Tyson tyckte att det var både kul ock lite läskigt med buskar som rörde på sig, ha ha…


Kolla vattenytan! Det syns att det blåser. Gammelströmmen rinner under bron där Flatensjön ligger och bakom bron till höger är det mycket is…

Fick även ett föredrag bokat och klart idag. Jag kommer att flyga till Götet på Tisdag nästa vecka fram och tillbaka för att hålla ett föredrag. Vilket ska bli jättekul! Jag kör så det ryker 🙂

Senare på kvällen ringde mobilen och i andra änden var det en mycket trevlig man från SMARTSON som förkunnade att jag var en lycklig pilottestare av en grymming mobil LG Optimus X2. Jag ska testa den i en månad och när testperioden är över får jag behålla telefonen som tack för hjälpen. Jäklar vad glad jag blev. Den kommer att bli min följeslagare framöver 😉

Kvällen blåser på där utanför vardagsrummsfönstret och det blåser varma vindar faktiskt. Har precis varit ute på en sista hundprommis och ser nu fram emot morgondagens utmaningar.

Fridens!

0 Replies to “Jobb & föredrag”

 1. Hej Pierre!
  Idag har det varit ännu mer VÅR i luften! Ljuvligt!!
  Håller tummarna för dig ang jobbet!
  Kul att få testa en mobil…som du sen FÅR!!
  Trevlig helg!
  Lena

 2. Skönt! ser ut som att snön har försvunnit, då kanske man snart kan komma hem.
  Sicken tur du har ang telefonen!

Kommentera