Oflyt blir flyt

Dagen har varit bra. Uppe med tuppen och ute på tidig långpromenad med hunden. Fint väder med solsken. Han knata 7 kilometer innan det började regna. Under promenaden ringde mobilen och det var en glad sponsorröst som undrade om jag hade fixat nya tygmärken för 2012 års Everestexpedition. Klart jag har gjort och jag blev såklart superglad när sponsorn berättade att företaget köpt in nya arbetskläder till personalen och ville ha ett tygmärke för varje jacka.

Det första jag gjorde efter hundpromenaden var att duscha sedan köra till sponsorn för fika och överlämnade tygmärken, klistermärken och en knippa knappar! Glad i hågen och på G fick jag ånyå ett samtal från ett produktionsbolag som ringde upp mig och undrade om jag ville ha huvudrollen i en reklamfilm som ska filmas på måndag. Jag svarade upprymmt ja!! Vi pratade en stund och när jag lagt på samtalet kliade jag mig i huvudet och undrade vad jag svarat ja till. Jag hade nämligen glömt att fråga vad reklamfilmen skulle marknadsföra?? Helt galet hade jag all övrig info. Bara att åka dit och kolla vad det gällde. Allt gick hur bra som helst och jag fick göra några provtagningar. Allt kändes toppen. Just nu känns det helt overkligt så jag vet inte vad som är sant!

Den som läser bloggen på måndag eftermiddag får veta vad, hur det gått!

Kom nyss in från sista hundprommisen med min kompis Anders och hans hund Norma. Vi knatade på bra och rundan blev cirka 3 kilometer i skog och mark. Jag chockade nog Anders med att knata i kortbyxor och en tunn fleecetröja. Men fanken vad varmt det har blivit! Nu är det vår och snart sommar! Nu lite bilder:


Snön har knappt tinat och någon har redan hunnit mangla en padda! Det är för jävligt!


Nyfors i vårskrud!


Rundemars hästgård i vidvinkel…


Rundemar i bakgrunden…


Översvämmning i kärret.


Tommy forserar på Sörmlandsleden…


Dagens vårtecken är en krokus…


Bara natur…


Bild från andra långrundan idag…


fredagseftermiddag mellan hagelskuren och snart hemma…


Roligt Youtubeklipp jag fick av min dotter…


Helt galet roligt och samtidigt helt vansinnigt! Levererat av mina döttrar.

Fridens!

Kommentera