Frustrerad & klättrar på väggarna!

Hej mina vänner! Ledsen att det dröjt med blogginlägg. Har varit hemma en månad nu från min Everestexpedition. Har haft fullt upp med en massa duttsaker. Sliter med mitt kontor där mitt företag “Toppresultat AB” är inhyst här i Tyresö. Det tar tid och jag undrar hur jag fått plats med alla prylar hemma i radhuset. Börjar komma i ordning och är glad för det.

Datorer har kraschat när jag var bortrest och en massa data likaså. Köpt ny dator till kontoret och fått Internet att funka perfekt via en 3G router och tvillingkortet som ingick när jag skaffade firmanalle. 3G Routern gör så jag kan köra ett nätverk med skrivare, datorer och lagringsmedia för bilder. Perfekt asså!

Ska försöka lära mig att blogga här för att vara snabb så jag kan delge mina läsare senast nytt enkelt i bild och text.

På wordpress kan jag blogga från vilken dator som helst med en Internetuppkoppling.

Frugan jobbar och ungarna har sommarlov. Det är superfint väder så det är tajt med tid för att sitta framför datorn och redigera film och bilder.

Min plan var att komma igång med Army Fitnessträningen igen efter midsommar. Tyvärr har jag bara tränat ett pass. Skulle tränat i morse tänkte jag men fick köra min älsta dotter med två kompisar till Gotlandsbåten som gick klockan 04:50 så vi steg upp klockan 3 i natt.

Nu sitter jag och väntar på att bli upp-plockad för att åka ut i skärgården på ett extrajobb som varar till Fredagförmiddag. Det är ett husbygge som jag ska jobba på. Får helt enkelt ta tag i bootcampandet till hösten och köra igång med träning i Tyresta Nationalpark och i lokala el-ljusspåret. Det ska bli hårdare än någonsin!

Som sagt är jag frustrerad & klättrar på väggarna för att jag inte gjort klart 2everst.com och toppresultat.nu, men det kommer 2everest.com ska finnas kvar och bli omarbetad så småning om. Toppresultat ska erbjuda mina konsulttjänster snart.

Håll nu ett öga på den här bloggen och lägg upp den i dina favoriter om du vill hänga med på mina upptåg och äventyr virutuellt! Välkommen ombord! 🙂

RIB Båten på Kamelkobben den 29 Juni 2010

Jag & Peter Adolfson under vår nattliga färd över Stockholms skärgårds fjärdar i sommarnatten.

Advertisements

0 Replies to “Frustrerad & klättrar på väggarna!”

 1. Hej Pierre!

  Följde din Everestexpedition med spänning, synd att du inte kom ända upp men jag kan tänka mig att det var en upplevelse bara att uppleva basecampet, kulturen runtomkring och såklart berget i sig 🙂
  Men att ta sig ända upp till North Col är inte fy skam heller!
  Själv klättrar jag inte högt bara inomhus, till att börja med i vilket fall.
  Ska du satsa helhjärtat på firman nu? Sagt upp dig från det vanliga jobbet?

  I vilket fall så vill jag bara önska dig all lycka till med allt du tar för dig!
  Och jag ser fram emot att följa dina framtida äventyr.

  MVH

  Marcus, Göteborg

 2. Hej Marcus, jag fick sluta då jag avvecklat mig själv och blev av av 8000 som måste gå vidare i livet. Jag startade eget för att underlätta samarbete med sponsorer. Nu är jag utan uppdrag och jobb. Men tror att det ordnar sig.

  Mår toppen! Har en uppförsbacke att tag mig uppför men det ska gå! 🙂

  Tack för mail!
  Ha det gott!
  Hälsningar Pierre

Kommentera