Första ormen har gett sig ut på jakt

Helgen har flutit på och nu är det åter måndag. Har klämt runt 25 kilometer i skog och mark under helgen. Har även hjälpt min gode vän och granne med tapetsering och golvläggning.


Nere vid Nyfors.


Tyresö Slott.


Slottsbacken.


Utsikt mot Notholmen.


En gubbe som smitit från frugan och alla måsten…


Testningen av min LG Optimus 2x fortgår och jag upptäcker ständigt nya roliga “appar”. En del är bara kul och en del är bra att ha. Gillar telefonen skarpt.


Tyson är lätt på tassen!

Igårkväll under sista vändan med Tyson runt Flatensjön så mötte vi årets första orm, en snok. Jag gjorde som vanligt när jag ser något intressant på backen. Jag kastade mig efter ormen för att fånga en bild och Tyson fattade ingenting, utan han trodde att jag ville busa. När jag låg ner med kameragluggen 4-5 centimeter från huvudet på ormen hoppade Tyson omkring och nafsade och väsnades på mig. Helt i sitt esse så jag fick vifta bort honom så han inte hoppade på ormen som han inte hade upptäckt, konstigt! Tyson märkte inte ormen?


Close up, nu ligger jag riktigt nära.

Nåväl, mer uppdateringar kommer senare för nu ska jag gasa en sväng till Borlänge. Får se vad dagen kommer att bjuda på! 🙂

Kommentera