Robin Trygg på Everests TOPP!!!

Ja, nu har nog polletten ramlat ner för mig att Robin Trygg verkligen lyckats bestiga henne på fredagen den 13 Maj tidigt på morgonen. Berget alla drömmer om Mount Everest! Chomolungma som dom infödda kallar henne, hela världens moder! Kampen om att stå 8850 meter över havsnivån kämpar många människor om varje år och alla får inte förmånen att stå där i triumf och se jordens krökning!

Jag är oerhört glad över Robins succé och glädjs över att allt klaffade, äntligen. Förra året lyckades han inte få ihop de pengar en expedition kostade och var mycket nedstämd. Årets succé är han mer än värd! Han lärde känna Oskar Kihlborg förra året. Oskar som besteg Everest med Mikael Reuterswärd, sveriges förstabestigare av Everest 1990. Alla pusselbitar hamnade plats och Robins form har varit grym. Det räcker inte med att vara i sin livs form. Man måste även lyckas vara frisk och ha tur med vädret för att få äran att stå på toppen av världens tak vilket Robin lyckats med till 100%. Stort grattis till Robin som är sveriges yngsta Everestklättrare med sina 24 år. Ikväll visar jag min flimsnutt i repris från ett av de sista träningspassen i Hammabybacken mend honom och lite bilder. Fan ROBIN du grejade EVEREST!! STORT GRATTIS MANNEN! Ser fram emot att träffa dig när du kommer hem 🙂

GRATTIS MANNEN! Hoppas du stod så här på toppen! 🙂

Nu till något annat! Hur är det med mig har en del undrat. Allt är bra. Tränar och kämpar på. Vi jobbar på med en ny hemsida för 2everest.com med konsulterna.nu och pre sidan är skitbra! Jag kommer släppa den inom kort och hoppas att jag får fart på mitt bloggande samtidigt som den lanseras. Har haft en liten svacka med bloggandet och annat. Men det betyder inte att jag skippar det som är viktigt för att lyckas med mina förberedelser inför rodden och allt annat som är på G.

Målet just nu är att ro från Västervik till Visby med start 7 Juli. Mer om det kommer i snart i nästa nyhetsbrev. Vill ni ha mitt nyhetsbrev som kommer en gång i månaden kan ni maila mig. Ser fram emot ett spännade år med Er och längtar efter lanseringen av min nya hemsida.

Simma lungt kompisar!
/Pierre

0 Replies to “Robin Trygg på Everests TOPP!!!”

 1. Hej Pierre!
  Skönt att allt är ok med dig.
  Förstår att bloggandet tar en del tid också…

  Härligt att Robin nådde toppen! Tänk, när det är dags för dig!!

  Jag vill gärna ha ditt nyhetsbrev, adressen ser du ju här….

  Lycka till med träning , förberedelser och jobb.
  Lena

Kommentera