Full fart och huggorm

Det var ett tag sedan jag bloggade. Tappat lusten under en mycket intensiv tid. Har kört på med det mesta som vanligt men utöver “det vanliga” så har jag klarat av älsta dotterns student, mellandotterns utgång av nian med tillhörande bal och tvillingtjejernas utgång från Krusbodaskolan för att i höst börja i högstadiet. Allt detta har varvats med avslutningar och uppträdanden av dans, teater och ex antal kalas med mera…

Jag kämpar med näbbar och klor och känner att jag snart inte har några klor kvar att klösa med, he he. Skämt åsido så är det jäkligt tufft att hitta bra och pålitliga sponsorer eller som jag hellre säger samarbetspartners inför nya äventyr. Men skam den som ger sig och ända vägen är framåt och uppåt. Letar jobb för att klara försörjningen så om ni har något tips kan ni gärna höra av er.

Jag jobbar vidare med att lansera nya hemsidan och ska på ett förhoppningsvis finalt möte i morgon. Har även hunnit med att springa på olika möten om och med olika TV produktionsbolag och hoppas att det värker fram något mycket spännade 🙂

Jo, jag har även medverkat som statist i en del spännade filminspelningar och såklart även nätverkat.

Träningen går framåt men kommer att växla upp volymen efter midsommar, dock är det tuffare med kosten. Är alldeles för snäll mot mig själv men jag kämpar på.

Varje dag tar Tyson och jag minst en långprommis och vissa dagar toppar vi ut på strax under 20 kilometer och visst hinner jag klämma in en och annan joggingtur mellan dessa prommisar.

Idag var det lite omväxlande väder med några störtskurar regn. Hur som helst så knatade jag och Tyson först en runda på 6,3 kilometer runt Tyresta Flatensjön och uppe vid kärret såg jag först en orm som jag tolkade som en snok, riktigt fet var den. Tänkte att nu måste jag fota och fixa. Men innan det var läge för att fota kände jag att Tyson måste kopplas så det inte händer något. När jag skulle koppla honom två meter bort så såg jag att han stod 3 decimeter från en stor fet huggorn grå med svart zickzackmönster. Ormen bara låg där. När jag kopplade Tyson börjde den slingra sig ner mot diket. Det blev lite fummel från min sida innan jag fick igång kameran som var inställd på filmning så jag försökte såklart att filma. När jag skulle rikta in mig mot “snoken” såg jag att den inte hade några gula fläckar och att huvudet var lite annorlunda plus att den var aggressiv och vände om och lade sig i position i busken och väste som att den var beredd att hugga således en huggorm fast svart. Jag filmade som sagt och här under kan ni se resultatet.

Totalt knatade jag idag 16 kilometer med Tyson i skog och mark.

När nya 2everest är uppe på nätet kommer jag att blogga oftare. Det får vara allt för ikväll. Nu kör vi så det ryker!

/Pierre

Kommentera