Snart up and running

Idag var jag hos konsulterna.nu och gick igenom det sista med nya hemsidan 2everest.com. Mycket detaljer att gå igenom. Men mötet kändes bra och vi hoppas att få upp den till efter midsommar. Vilket är glädjande.

Efter mötet åkte jag vidare till Peak-IT för att träffa en äventyrskompis som heter Mikael. Han bjöd på lunch och kaffe. Vi hade en mycket trevlig och skapligt lång lunch där vi snackade om framtida äventyr och om hans klätterplaner av högre berg. Tack för lunchen Mikael 🙂 Vi får göra om det!

Vädret har varit knackigt med regn och åska ömsom solsken korta stunder. Tyson fick ta en långprommis med en kompis som har ett gott öga för Tyson då jag var i Stockholm city.

Väl hemma och efter middagen ville jag ut och till huggormsstället och kolla läget. Antar att det var för svalt och blött för inte fanns det några spår av orm ikväll. Nej, dom låg antagligen tryckte i sina hålor. Det kom några störtskurar under kvällens hundprommis på 6,7 kilometer runt sjön. När Tyson och jag kom hem var vi som dränkta katter 😉

Tog några bilder idag.


Råsunda från Peak-IT, lite från ovan. Borta i överkant kan man skymta den nya Swedbankarenan som ska ersätta Råsunda.


Inne på Peak-IT står även kompisen Fredrik Strängs 7summits utrustning.


En suddig bild från kvällens hundprommis fotad med min lilla fickkamera. Tyckte det kunde vara kul och publicera en Häger nere i Nyfors. Lite ovanligt då jag aldrig sett det förut.

Fridens!
/Pierre

0 Replies to “Snart up and running”

Kommentera