stretar på i solsken och snö!

Det har nu gått några dagar sedan sista uppdateringen vid midsommar. Det har varit sol och värmerekord och några välbehövda regnskurar. Jag ägnat tid åt träning, hundprommisar och sökt jobb som en tok. Varit på en del intervjuer och ännu inte kommit hela vägen fram. På den ekonomiska fronten har det varit mitt tuffaste någonsin i livet.

Dagarna bara sprutar iväg! Jag måste verkligen vara på bettet varje dag för att lyckas fånga dagen innan den redan tagit slut. Mina nya hemsidor “2everest” och “Toppresultat” är designmässigt klara och nu ska jag börja fylla upp dom med info sedan peka om domänerna. Det känns riktigt bra.

Jag som polisinspektör…

Har även ställt upp som statist helt gratis. Det har varit vid olika filminspelningar då jag inte haft annat för mig. Det har varit riktigt kul och ett ypperligt tillfälle att lära känna nya människor och man vet aldrig vad det kan leda till. Fick vara riktigt aktiv i veckan till sent på natten med biljakter och en massa annat. Hade kul och alla var supercoola och generösa plus att jag fick riktigt bra feedback för mina mycket aktiva polisinsatser, haha. Får inte skriva för mycket exakt om vad antar jag. Blev medbjuden på bubbelparty som jag tyvärr inte kunde gå på.

Jag har dragits en lång tid med grym tandvärk. En visdomstand stökade till livet för mig under en lång tid. I måndags skulle tanden äntligen dras ur från sin plats i underkäken. Det fanns en ficka i tandköttet som hade infekterats ett flertal gånger och tanden växte snett in i tanden brevid, hur som helst så gick tandläkaren bet på att få bort tanden. Efter dryga timmens arbete med att bedöva och skära upp tandköttet och borra sig fram till tanden genom käkbenet så fick hela övningen ett abrupt slut där tandläkaren sydde ihop allt och skrev en remiss till kirurgen. Jag var hos kirurgen igår, alltså samma dag som bubbelpartyt hölls. Tanden är borta efter en ganska brutal övning hos kirurgen. Jag lämnade övningsrummet ganska groggy och ånyo hopsydd och med en 10 dagars antibiotikakur plus en ganska kraftig dos värktabbletter att käka i 4-5 dagar. Nu känns det bra och det var nog även ett bra beslut att inte gå från operationsrummet direkt till partyt 🙂 Hoppas jag får fler chanser!

Hm, ska väl inte bli långrandig. Rundar av men några andra kul saker som har hänt.


Jag har haft äran att få bli Deltagare Nr 7 till PEAK-IT Adventure Academy! Nr 7 utav 15. Det återstår 8 platser att söka så klicka på bilden och skaffa all information du behöver för att göra en ansökan. Kör så det ryker!

Jag kommer även att delta i ett radio reportaget i tema “lust”:
Del 4. Lust; P1 fredag den 22 juli 10.03, repris lördag den 23 juli 08.05. Ska bli spännande om jag vågar lyssna själv 😉

Jag har dessutom tackat ja till att delta i ett underhållningsprogram. Mer än så kan jag inte säga i dagsläget.


Tyson badade första gången igår och han jag håller hårt på våra prommisar. Dock kör vi långprommisarna tidigt på morgonen eller sent på kvällen på grund av värmen.

På måndag kommer jag att börja köra intervallträning och nötandet blir tuffare och hårdare. Får hoppas käkvärken har släppt en del till dess. Ser fram emot en späckad höst med klättring på hög nivå och en del annat äventyrligt. Och jag hoppas på ett utmanade jobb också!

Håll koll på Team Addnature. Klicka på bilden.

Addnature.com är bara bäst som vanligt och vad jag menar med det kommer ni att se om ni går med i Addnature gruppen på Facebook. Är man inte med får man inget veta 😉

När det gäller rodden till Gotland så flyttar jag fram den på grund av privata själ. Satsar allt framåt och uppåt! Ser som sagt fram emot en grym höst, häng med!

Ja, bilden är faktiskt tagen 1 Juli 2011. Det är snö kvar nere på hundängen, Krusboda. Hundängen användes som snödumpningsplats i vintras och jag kallar nu stället för hundängsglaciären. Man kanske ska bivackera 😉

Nä, nu får det vara slut för den här gången! Simma lungt vänner!
/Pierre

Kommentera