Föreläsning

 Föreläsning

Föreläsningar till exempel om motivation, kost, träning, problemlösning, projekt och teambuilding med mera.

Tveka inte utan ta chansen att få verka tillsammans med mig! Kontakta mig nu så vi får träffas för en diskussion.

Med vänliga hälsningar
Pierre Näsman

Här under finner du exempel på feedback från mina föredrag från olika tillställningar:

Det är alltid lika inspirerande och spännande att lyssna till Pierres resa för att nå Mount Everst. Han gav mig och våra chefer en bra inblick i hur du kan tänja på gränser genom ett aktivt målarbete samtidigt som han visar att du inte ska ta något för givet och skjuta livet på framtiden. Pierre är en inspiratör som visar att med mål, mod, disciplin och spänning kan du nå längre än vad du först trodde var möjligt.
Bo Renman Kommundirektör i Tyresö

Jag såg Näsman på vildmarksmässan,
Jag tycker att det var otroligt inspirerande att höra Pierre berätta hur man som helt vanlig pappa med hårda motgångar vända den onda spiralen till något positivt och att faktiskt alla som vill kan göra sitt livs äventyr både stort som smått om man bara ger sig fan på det:-) otroligt bra!!!
Calle Ringborg Addnature ansvarig för mässor, event och B2B.

Hello Pierre.
I just wanted to say thank you for your presentations, both last year and this year, to my fourth grade classes. My students have really enjoyed these presentations and have been completely attentive with all of the information that you had to share with them. I believe that the real life experiences that you have shared with them have been very important in making them realize how dangerous and serious adventures such as the ones that you have been on are. The students were amazed by the conditions that you had to endure and really enjoyed learning about your training to prepare for these situations. Seeing your pictures and videos really helped bring these situations to life for the kids. They also have not stopped talking about your equipment that you displayed on your mannequin in our classroom. Overall, they are very impressed and thoroughly enjoyed their time with you. I would love it if you are able to return next year for another talk with my new class. Best of luck with your new attempt on conquering Everest!
Best regards,
Terry Kleinsmith
Fourth grade teacher, Stockholm International School.

Vi hade Pierre som föreläsare på vår konferens ute på Kastellet i Vaxholm. Pierre är en fascinerande människa med ett fascinerande liv som han lever utifrån sina drömmar fast med båda fötterna på jorden. Pierre bevisar verkligen att med engagemang och vilja kommer man långt.
Mats Dragon, IT Support Chef, Volkswagen Group Sverige

Visst är det omöjligt, men han gör det ändå!
Under äventyrsmässan 2011 lyssnade jag till ett föredrag som skulle komma att påverka mitt liv. Publiken hade samlats för att höra berättelsen om fyrabarnspappan med drömmen om Mount Everest. När en medelålders och dryga hundra kilo tung man kliver upp på scenen är jag förmodligen inte ensam om att reagera med tanken ”hur ska det här gå till?”. Men vi känner inte Pierre ännu. Under en dryg timme får vi följa en häpnadsväckande resa från idéns frö, via inre drivkrafter, de otaliga träningspassen, att leva med ett CP-skadat barn, om motivationssvackor, vardagens segrar, dotterns cancersjukdom, klättringen 2010 och slutligen till planerna för nästa toppexpedition – Everest 2012.

Pierre använder inga dramaturgiska knep. Föredraget är varken regisserat eller polerat. Ändå lyckas han förvandla Mount Everest, som en timme tidigare känts som en overklighet, till en utmaning som kan möjliggöras för alla. Alla som bestämt sig. Enligt Pierre handlar det om att förvandla drömmen till ett mål, om att motivation bygger på outtröttlig passion och om den enda rätta nyckeln till framgång – hårt arbete. Föredraget är en fantastisk berättelse från verkligheten, en berättelse som oretuscherad behandlar livets alla komponenter – från drömmar och glädje, via motgång och familjekris till vardagens och livets segrar.

För mig blev föredraget en anledning att förvandla mina egna äventyrsdrömmar till verkliga mål. Plötsligt kändes allting möjligt – ”Kan Pierre så kan jag” blev mitt mantra. En månad efter mötet med Pierre sökte jag Sveriges första äventyrsutbildning. Idag driver jag mitt eget äventyrsprojekt som förhoppningsvis ska ta mig till toppen av Sydamerikas högsta berg.

Antingen gillar du Pierre och hans outtömliga energi, eller så låter du dig provoceras av att han kanske inte matchar den traditionella äventyrarmallen. Oavsett vilket, och jag skulle rekommendera det förstnämnda, kan jag lova att föreläsningen blir en spark i baken för dina egna drömmar. Pierres ord, ”Visst är det omöjligt, men jag gör det ändå” fastnar, och bekräftar att inställning är allt. Och det handlar om mer än berg. Oavsett om du brinner för konst, resor, musik, karriär eller idrott kommer Pierre Näsman att förändra ditt liv.
Hanna Näslund, 25 år och hobbyäventyrare

På Logicas introduktionskonferens bjuder vi in talare som kan inspirera våra nyanställda till att vara innovativa och öppna medarbetare. Pierre lyckas verkligen uppnå detta genom sitt engagerande och inspirerande föredrag med personliga skildringar från hans liv. Hur han med sin vilja i med- och motgångar överkommer dessa och hur han jobbar hårt för att förverkliga, den till en början omöjliga drömmen om att nå världens tak, toppen av Mount Everest.
Ann Ericsson, HR Logica Sverige

Pierre var och presenterade sin enormt utmanande resa för oss på Peopletransition och Maxkompetens, det var i anslutning till julen 2010. Pierres förmåga att fånga publiken på ett personligt sätt skapade engagemang och en känsla av att en människa är kapabel att åstadkomma enorma förflyttningar bara man har ett tydligt mål och en stark tro på något. Vi blev alla enormt motiverade av att Pierres berättelse och han påverkade alla i rummet på ett naturligt positivt sätt. Att hans bakomliggande syfte med att få andra cancersjuka barn motiverade av att kämpa fick oss att känna en stolthet för vad vi har varit med och sponsrat. Vi kommer med all säkerhet att fortsätt följa och stödja Pierre i hans förflyttning till Mount Everest, för vi tror hans resa får många människor att kämpa för något de tror på.
Patrik Kvie VD PEOPLETRANSITION

Kommentera