På gång!

Adventure Days i Säfsen 14-17 juni 2012.
Har bokat upp mig på detta event prelemenärt. Mer info kommer inom kort här på bloggen. Kolla in hemsidan för Adventure Days
Väl mött!
/Pierre

Spring Wheels MC 25-26 maj
Båda dagarna 8-17.

Har bokat upp mig på detta event som utställare och föredragshållare. Mer info kommer inom kort både här och hos Tierp Arena Väl mött!
/Pierre

12-14 April Keb Classic
Jag ställer upp i lag “PAA Team Toppresultat”

Då är det dags att för första gången i alla fall för mig att göra skidbestigning av Kebnekaises 2113 meter. Har tränat som en bäver, ha ha. I alla fall 5-6 pass på skidor inklusive Hammabybacken6h… Nåväl! Det ska nog gå bra. Mer information finner du här! Väl mött!
/Pierre

31 Mars 2012 Spin of Hope
Jag ställer upp med lag Toppresultat

Lördagen den 31 mars spinner hela Sverige loss till förmån för barn med cancer. Gör det du också – jag med mitt lag finns i en spinningsal i Tyresö! Mer information finner du här! Väl mött!
/Pierre

15 Mars 2012
Gratis frukostseminarie hos Ullman PR, Slussen

All information finner du här! Väl mött!
/Pierre

8-11 Mars 2012
Vildmarksmässan i Älvsjö

Vildmarksmässan är scandinaviens största mässa inom Outdoor. Jag kommer att ställa ut i samma monter som Discovery channel, tidningen Outside och Peak It Adventure Academy. Kom gärna och hälsa på mig där och kika på min utrustning och ställ frågor. Ni har även möjlighet att lyssna på mitt föredrag “Drömmen om Mount Everest” helt gratis på fredagen, lördagen och söndagen. Tiderna vet jag inte ännu, kolla på mässans hemsida eller i programmet som delas ut på mässan. Väl mött! Är du en eventuell sponsor som vill synas på mina plagg, motorcykel, packväskor eller på min hemsida så passa på att kontakta mig så snart som möjligt. Kolla på www.2everest.com för mer info.

11 Feb 2012
Hammarbybacken 6h

Hammarbybacken 6h är tävlingen som går ut på att under sex timmar avverka så många höjdmeter som möjligt genom att ta sig upp och ner i Hammarbybacken. Det finns två klasser; en lag- och en soloklass. Jag deltog med tremanna laget Toppresultat.

26-29 januari 2012
Årets MC mässa “På två hjul”

Fanns med i Yamahas monter under årets mc mässa i Göteborg.

22 Juli 2011
Oförnuft och känsla i SR dokumentär P1, klockan 10:03 22/7 -11.

Jag fick besök på kontoret av Magnus Arvidsson från Sveriges Radios P1 dokumentär. Magnus intervjuade mig för ett populärt radioprogram med temat “lust!” Enligt Magnus blev det bra och för mig var det en aha upplevelse! Jag pratar mycket om mål, motivation och diciplin, men efter den här radio intervjun har jag även börjat prata mycket om lust.

Jag har inte lyssnat på programmet förväg och har ingen aning om hur det kommer att låta eftersom jag blir helt tom efter varje intervju 🙂

Klicka på den här direktlänken så kommer du till rätt sida för att lyssna på intervjuen den 22/7 -11 klockan 10:03 det går även i repris och finns att lyssna på efteråt. 

 

4 December 2010
DRÖMMEN OM EVEREST.
Visst är det omöjligt, men jag gör det ändå!

Vem har inte en dröm eller önskan som fått stå tillbaks för att vardagsbestyren tar all tid? Vem har inte längtat efter en förändring i tillvaron någon gång?

Pierre Näsman, en heltidsarbetande fyrbarnsfar, vars familj fått utstå många prövningar berättar inspirerande om hur han funnit kraft och möjlighet att kombinera vardagslivet med äventyr på hög nivå.

Pierre berättar inspirerande om sina förberedelser och sin dramatiska expedition under en av de svåraste säsongerna på Mount Everest på många år.

Ni är välkomna till Pierres föreläsning på Biografen Forellen i Tyresö Centrum. När? 4 december, klockan 14.00. Planera 90 minuter för detta.

Det kostar 100 kronor per person. 20% av vinsten går oavkortat till Barncancerfonden.

Ta med kollegor, familjemedlemmar, arbetspartners, nyfikenhet och ett glatt humör!

Köp era biljetter på www.addnature.com eller på denna direktlänk.

Väl mött!
/Pierre Näsman

Kommentera